РЕВЮ: Essence Eye and Face PaletteЗдравейте. Отдавна не сме си приказвали тук, но реших да се завърна с ревю на една любима моя палитра. Въпреки че пробвам все нови и нови неща, едни от най-големите ми открития всъщност се крият в бюджетните продукти на пазара. Невзрачна опаковка, а отвътре - нещо интересно, което си струва вниманието ни.
Палитрата, която ще обсъждаме днес е сравнително нова за марката Essencе. Състои се от 4 цвята сенки за очи, руж и хайлайтър. Идеалната комбинация за пътуване, аз поне бих заложила на нея. Да, опаковката не е от най-стабилните и няма огледалци, но пък тези цветове са всичко, което ви трябва за един пълноценен грим. Плюс малко спирала.

За сенките - много са меки, пигментирани и страшно лесни за нанасяне. Особено обичам двата най-светли цвята - прекрасни са за самостоятелно нанасяне и доста добре докарват тенденцията в грима на очите "мокър ефект". С другите два цвята предпочитам да подчертавам сгъвката на клепача, постигайки леко опушен ефект. Имат дискретен и натрапчив блясък.
Продуктите за лице също са прекрасни, като се е случвало да ползвам хайлайтъра и за очите си. Много красиви, лесни за нанасяне и преливане. Ружът не е твърде пигментиран и не може да сложите твърде много от него, което за мен е плюс.
Ако си търсите палитра за всеки ден, с красиви и качествени сенки, определено ви препоръчвам тази. По-долу можете да разгледате суочове на цветовете от нея.
Номерът на моята палитра е 01 Glow For It*. 
Цена - 8.79 лв


*Продуктът ми беше предоставен от PR. 
Мнението ми за него е безпристрастно
и базирано на лични впечатления.
Публикацията не е спонсорирана.

Коментари

  1. Лично според мен малко дами ползват сенки в ежедневието си... Просто нямат достатъчно време :))

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

А ти какво мислиш?