#СпасиКожатаСи


Здравейте! Тези, които следят моя Instagram, сигурна знаят, че миналата седмица имах удоволствието да бъда на едно интересно събитие. И не само интересно, но и полезно. За втора година La Roche-Posay организират кампанията "Спаси кожата си". Тя е отправена към предпазването от рак на кожата и лесните метода за диагностика у дома.
Излагането на слънце може не само да увреди кожата ви, но и да предизвика рак. Изключително важно е консултирането с дерматолог поне веднъж годишно и предпазването на кожата със слънцезащитни продукти. 
Отнасяйте се отговорно към здравето си. Проверявайте редовно своите бенки, а също и на любимите си хора. Това може да стане много лесно с метода "ABCDE". Повече за него и кампанията можете да научите от сайта на La Roche-Posay.И за финал няколко полезни съвета:
Използвайте слънцезащитни продукти не само през лятото, нанасяйте достатъчно продукт върху кожата си, за да бъдете наистина защитени. На пазара има огромно разнообразие, за всеки тип кожа и предпочитание.
Слънцезащитните продукти не дават 100% защита, затова не излизайте навън в най-големите жеги.
Пийте достатъчно течности, особено вода. Нищо няма да ви хидратира по-добре от нея.
Обръщайте внимание на бенките си и тяхното изменение. И не се страхувайте да посетите дерматолог. Много от нас имат някакъв страх от лекари, но не забравяйте, че здравето е на първо място.
Слънчево лято и умната!


Until Next Time.

Iff

Коментари