20 години Pierre Fabre в България І Повече за събитието


Както разбрахте от профила ми в Инстаграм и Фейсбук страничката на блога, на 5-ти април в Гранд Хотел София се проведе събитието на Пиер Фабр Дермо-Козметик България по случай 20-ата им годишнина на българския пазар. 
Марките, които представя фирмата тук са: Avene, Ducray, A-Derma, Furterer, Elancyl, Galenic, Klorane, Elgydium. Техни щандове бяха разположени на събитието и всеки можеше да научи повече информация за всяка марка. 
Състояха се презентации на някои от тях като аз успях да присъствам на тази на Galenic, наречена "Ренесанс". Марката и тяхната "Нежна революция" представиха новата визия на Galenic - съчетание между наука и чувства, от която аз останах очарована. Продуктите, към които успях да се докосна на щанда им, ме впечатлиха с текстурата си, лекотата и приятния аромат. Попиват много бързо и се усещат прекрасно върху кожата.
Какво ново?
  • Avene обновиха продукти си за демакииране от серията Основна грижа като 2 продукта (мицеларен разтвор и почистваща пяна) от тях са налични в ултра-практични мини опаковки (50мл или 100мл);
  • Нови продукти от Ducray - Глобал серум, Нощен крем и Глобална грижа за ръце SPF 50+ (ще бъде на пазара от май);
  • Ново от A-Derma - 1,2,3 A-Derma Protect Слънцезащитна серия за уязвима кожа.

Следващите няколко снимки са на продукти, представени на щандовете.


Като заключение ще спомена, че останах много приятно впечатлена от събитието - презентацията беше много интересна, а консултантите на щандовете - изчерпателни с информацията си за продуктите. 


Until Next Time.

IffСнимки: Пиер Фабр Дермо-Козметик България

Коментари