FRIENDS Reunion І TAG

Преди буквално дни се излъчи така очакваното "завръщане"на най-любимите ни приятели. За жалост не се получи така, както тръгна първоначалният слух (чисто нов епизод или филм), не присъства един от най-ярките образи - Чандлър, но това не попречи да се насладим за 10 минути на любимците си от детството (поне за мен). 
Определено беше забавно и много носталгично. Докато гледах си мислех "леле колко са остарели.. но и не са се променили в същото време". Стана ми едно мило и приятно, че този сериал е бил част от моето детство и израстване. Обичам да го гледам отново и отново, и имам чувството, че никога няма да ми омръзне. 
Днес видях един ТАГ, посветен на "Приятели", измислен от любима моя влогърка. Не се сдържах, много ми се искаше да отговора на въпросите и да подканя вас да го направите също. Смятам, че е забавно. Ако някой друг иска да се включи също - оставете ми отговорите си в коментарите. Ще ми бъде много интересно да ги прочета.
А сега нека преминем към самите въпроси.
1. Кога започна да гледаш "Приятели"?
Хм, вече не помня, но беше преди доста време. Помня как засичах епизоди по телевизията и ми беше супер интересно. След години реших да си изтегля всички епизоди и ги изгледах на един дъх. Вече ми е нещо като традиция всяка есен/зима да гледам сериала и да си припомням любимите моменти от него.

2. Любим главен герой?

Леле, не знам, наистина не знам. Обичам ги всички, но ако трябва да опитам да кажа едно име .. това май ще е Чандлър. Няма такъв като него, толкова е уникален и неподражаем. Обожавам ги с Моника като двойка, всеки път като гледам епизодите нямам търпение да дойдат тези, в които се събират.

3. Любим второстепенен герой?

Oh My God! Хаха, сигурно вече сте се досетили за кого говоря. Всеки път, когато Джанис се появяваше в някой епизод - това беше запомнящо се. Много харесвам образа й, толкова е досаден и готин едновременно.

4. Любим епизод?

Твърде много са, естествено, но ако трябва да кажа един-два.. първо се сещам за този, в който Фийби говореше за любовта между раците и как си преплитат щипките за цял живот. Тогава приятелите гледаха старите ленти от бала на Моника и Рейчъл, а в края на епизода Рос и Рейчъл се целунаха. Момент, който всички толкова очаквахме.
Много обичам и епизодите, когато Моника и Чандлър започват да се харесват и се крият от останалите. 

5. Любим апартамент?
Този на Моника, той е най-емблематичен за сериала. 

6. Искаш ли да видиш събирането на приятелите в нов епизод или филм?

Имам противоречиви чувства по този въпрос. Естествено, че искам шестимата да се съберат отново и да направят още някой луд епизод поне, но се сещам да едно изказване, което прочетох преди време. Да, би било прекрасно, но още по-добре финалът, който гледаме отново и отново, да си остане финал. И без нищо допълнително, просто този край, който ние така обичаме и мразим едновременно.
Until Next Time.

Iff

Коментари

 1. Ооооо, ще го направяяяя! И без това в момента гледам епизодите отново <3 Като свършат и просто пускам отначало, защото започват да ми липсват :D

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Ще чакам да прочета отговорите ти! :3
   Да.. свършат ли епизодите на човек му се иска отново и отново. Този сериал никога не омръзва и е вечната класика.

   Изтриване

Публикуване на коментар

А ти какво мислиш?