РЕВЮ: Lollipop Cosmetics Palette І ReviewМинаха около 4-5 месеца откакто се сдобих с тази палитра на Lollipop и сметнах, че е крайно време вече да ви споделя мнението си. Смятам, че най-малкото за толкова време съм си "поиграла" достатъчно  нея, за да ви дам нещо обективно. 
Палитрата си я поръчах от сайта на марката, който ще ви оставя ТУК. Сама си избрах цветовете и я сглобих. Тогава имаше промоция на 50% и нямаше как да устоя, тъй като доста се говореше за марката. Определено ми беше супер интересно наистина ли са толкова хубави продуктите им и заслужават ли си. 

Ето каква беше идеята ми, когато поръчват точно тези цветове. Исках няколко по-цветни и "забавни" за лятото, с които да експериментирам. Това са първите 4 цвята от палитрата. Другите 4 исках да са за ежедневен грим като черното да ползвам вместо очна линия един вид.
Също така горните цветове са с блясък в себе си, а долните - матови.
Самата опаковка е много готина и се затваря, и отваря лесно и удобно. Рефилчетата си стоят стабилно на местата, но не е трудно с някаква малка пинсета да ги "отлепите" и разместите. 
*Размерът на рефилите е 3 на 3 см, а количеството продукт - 2,3гр. Произведени са в Италия. Продуктът е без парабени и аромати. Не са тествани върху животни.
И нека кажа по няколко думи за всеки от цветовете, които имам.
226 - нежен и красив жълт цвят, има съвсем малки блестящи частици в себе си. 
216 - светъл розов цвят, на клепача стои по-светъл. Тук също има блестящи частици, но са по-незабележими.
426 - матов оранжев, много наситен цвят, стои по същия начин на клепача.
252 - взех си този цвят, защото исках да направя експеримент с цветна очна линия. Много е наситен.
344 - пепеляв розов цвят. Съдържа по-едри блестящи частици. Малко странно стои на клепача и прави очите уморени, ако се ползва самостоятелно.
361 - топъл кафяв цвят с едри блестящи частици. Много красиво стои.
205 - по-студен кафяв цвят, който взех с цел да правя преливане. Оказа се обаче, че със сенките на марката е много трудно това. Та ползвам си го само като основа преди по-тъмен грим.
211 - страхотен черен цвят, много тъмен и наситен. Както вече споменах го харесвам за очна линия. 
Обобщено за сенките на Lollipop ще кажа, че са много наситени, не се прашат много, стоя супер дълго време на клепача. Най-големият им минус е това, че са много сложни за опушване, блендване и въобще не мърдат. Голям зор имахме с това и на края реших просто да ги ползвам като "подложка" за други сенки или като акцент в средата на клепача, а също във вид на очна линия. 
Дали си заслужават 5лв на рефил? Не мисля. Но пък при промоция можете да си грабнете някой друг цвят и да експериментирате. Всъщност в момента са по 2,90лв, тъй че можете да разгледате поне какво предлагат.

Надявам се ревюто да е било интересно и полезна за вас. Until Next Time.

Iff

*Информацията е взета от сайта на Lollipop Cosmetics.

Коментари

Публикуване на коментар

А ти какво мислиш?