Review: NYX ♡ Blush // PeachДнешното ревю ще бъде посветено на продукт, който обикнах през последната седмица и не спирам да ползвам всеки ден. Това е прекрасният руж от NYX в цвят Peach, който стана веднага мой любимец.Опаковката му е малка, сладка, но нищо особено. Направена е от не особено стабилна пластмаса и малко ме е страх да не го счупя. Има хубав затварящ механизъм. Количеството е 4гр. Продукта не е тестван върху животни (както и останалата козметика на NYX).
Цветът е много нежен и красив. Бих го описала като малинено. Матов е, не съдържа блестящи частици в себе си.Много лесно се нанася на четка, а също така и блендва. Стои естествено, а това че не е много наситен го прави прекрасен за момичета със светла кожа или при наслояване. Няма специфичен аромат. Мек е на допир, но не твърде. Издържа дълго, стои естествено и е идеален за ежедневието.

Тук можете да видите състава му.

Много съм доволна от този продукт и го препоръчвам. Въобще козметиката на NYX е доста качествена и на изгодни цени. Ружът струва 15,10лв на сайта на Parfimo.bg, но за жалост сега не го виждам наличен. Можете все пак да разгледате останалите цветове - NYX Blush

Надявам се ревюто да е било интересно и полезно за вас.Until Next Time.


Iff*Продуктът ми беше предоставен от Parfimo.bg за тестване. 
Публикацията не е спонсорирана.
Мнението ми за продукта е напълно безпристрастно.

Коментари