Review: Astor Perfect Stay ConcealerДнес отново е ден за ревю и героят ни този път е коректорът от Astor -Perfect Stay Concealer*. Според производителя продуктът издържа до 24 часа и освен това може да се използва като праймър (основа). Дали? Ще разберете, ако продължавате да четете.


Като външен вид ще кажа, че Astor Perfect Stay Concealer е много приятен и в стабилно шишенце. Има лес, не натрапчив аромат. Количеството е 6,5мл. Консистенцията на коректора е по-гъста от това, което съм свикнала и предпочитам, но все пак се разнася лесно. За под очите не го харесвам, защото се събира във фините линии дори и при нанасяне на пудра. Със задачата да прикрива пъпчици се справя не особено убедително, но пък за "заличаване" на белези или някакви петна по лицето е идеален. Използвайте само някакъв бюти блендър или гъбичка, за да бъде нанасянето по-прецизно. Не стои много естествено, когато се наслоява на лицето.
В ролята си на основа също бих му дала някаква средна оценка. Сенките издържат по-дълго, но не и в жега. Преливането върху него е по-трудно.

Като цяло бих му дала една средна оценка. Всичко зависи от вашите предпочитания и това, което харесвате по принцип.

Продукта струва 6лв насайта на Parfimo.bg - Astor Perfect Stay Concealer. Доставката струва около 4-5лв. Не пропускайте да разгледате интересните оферти, които се предлагат там.


Надявам се публикацията да е била полезна за вас. 
Until Next Time.

Iff

*Продуктът ми беше предоставен от Parfimo.bg за тестване. 
Публикацията не е спонсорирана.
Мнението ми за продукта е напълно безпристрастно.

Коментари

  1. Здрасти! Исках да питам как получаваш продукти от PR на марки като Essence, Loreal и т.н. Аз също имам блог ( http://blueclaycrown.blogspot.com )и се чудех как и аз мога да пробвам мостри от PR на такива известни и интересни марки! Мерси предварително!!!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

А ти какво мислиш?