My Summer 2015 Nail Polish Favorites ♡

Обожавам да се лакирам, експериментирам и постоянно имам нови любимци. Лятото си падам по по-светли, пастелни и нежни цветове. Обичам да ги съчетавам по между си и да рисувам върху тях. Днес ще ви покажа 5 лака, които най-много ползвам през последните 2-3 месеца и обожавам. Споделете ми в коментарите кои са вашите любими лака това лято. Ще ми бъде интересно да прочета.
1. NYX # NGP125, My Sunshine
Прекрасен жълт цвят, който наистина бих определила като "слънчев". Не е супер наситен, но в 2 до 3 слоя може да се постигне красивият цвят от шишенцето. С подходяща база и топ издържа дълго. Основно го обожавам заради цвета, който е хем весел, но не твърде ярък и натрапчив, а също подхожда на много тоалети.

2. Essence I love Trends # 07, Hope for love
За този лак ви говоря откакто го получих пролетта. Няма такова разкошно покритие, нанасяне, трайност. За цената си е невероятен. Нанасям го само в един слой, съхне за 5 минути сигурно и издържа поне 5 дни без топ. А цвета е толкова универсален. Имало е моменти, когато съм го носила в продължение на седмици без да пожелавам друг цвят. Съветвам ви да го купите преди да е свършил, тъй като е лимитирана колекция на марката. Няма да съжалявате.

3. Maybelline Colorama # 214
Моя любов от миналото лято, към която посегнах и тези месеци. Страхотен летен цвят, лесно се нанася, бързо съхне и е траен. До колкото знам не всички лакове от серията си струват, но този го препоръчвам без да се замисля.4. Rimmel London by Rita Ora # 703, White hot love
Следващият ми фаворит е от любимата ми серия от Rita Ora, чиито лакове ползвам постоянно. Жалко е, че не са особено трайни, но с подходяща база и топ всичко се оправя. Белият лак е един от най-често срещаните върху ноктите ми това лято. Особено този е много хубав и качествен. На кожа с тен стои повече от прекрасно. Ако си търсите хубав бял лак - този не е за изпускане.

5. Miss Sporty #541
Жалко е, че на снимката не си личи колко прекрасен е този цвят всъщност. По-коралов е отколкото изглежда. Много наситен цвят, достатъчен е и един слой, съхне бързо и има красив гланцов завършек. Когато го нося ми дава такова настроение. 


Е, това бяха моите любими 5 лака за лято 2015.
Надявам се публикацията да е била интересна и полезна за вас.Until Next Time.

Iff

Коментари