Review: NYX Extra Creamy Round LipstickПродължавам ревютата в блога с още едно лятно червило, което обожавам още от миналата година. Днес под прожекторите ще е NYX Extra Creamy Round Lipstick в цвят Haute Melon
Опаковката на тези червила е сравнително невзрачна и семпла в сравнение с прекрасното съдържание. Но цената ок около 10лв я оправдава. Предлагат се в много и разнообразни цветове.

Съставът не е от най-прекрасните, съдържа минерално олио, но липсата на парабени е плюс. Също така ме спечели това, че продукта не е тестван върху животни. 

Червилото е много кремообразно и лесно за нанасяне, но ако устните ви са суха може да подчертае това. Има гланцов завършек.Трайността му е около 2-3 часа, изтрива се сравнително равномерно. След като се изтрие напълно остава лек, блед цвят.
Haute Melon е прекрасен летен и много интересен цвят, който бих определила като нещо между диня, коралово, тиквено и неоново. Изчистено е от всякакви блестящи частици. Уникален е за топлите месеци и би се съчетал прекрасно с всеки грим. Изглежда ненатрапчиво, но и някак закачливо. Не е от силно неоновите цветове, които си личат от километри, но пък и няма да останете незабелязани с него. 
Недостатък според мен е аромата му, който ми напомня пастели (нещо подобно :D).

Много харесвам това червило и смятам да си закупя още някое от серията. 
Надявам се публикацията да е била интересна и полезна за вас.
Очаквайте скоро нови ревюта и изненади в блога.Until Next Time.

Iff

Коментари

Публикуване на коментар

А ти какво мислиш?