HAUL: Поръчка от H&M // Доставка, връщане, плащане.

Здравейте!


Днес реших да споделя с вас какво си поръчах от сайта на H&M, който отвори преди някъде повече от седмица. Имаше доста интересни предложения и безплатна доставка, затова не се сдържах. Но преди да ви покажа новите си придобивки искам да разкажа съвсем на кратко за тази нова услуга на марката за страната ни.
Като за начало ви съветвам, ако искате да поръчате нещо на марката не пропускайте да го направите до 3 май тази година, защото доставката е безплатна. По принцип тя струва към 7лв (считано вече след тази дата).
Друга важна информация е, че ако се абонирате за техен бюлетин получавате 25% допълнителна отстъпка на избран от вас артикул (важното е тук, че той не трябва да има предварително друга промоция върху себе си).
Поръчката ви се обработва за 3-4 дни като моята пристигна след седмица. Можете да платите с карта или наложен платеж. За да направите покупка обаче трябва да имате навършени 18 години.
Ако решите, че искате да откажете поръчката си имате прави да го направите до 1 час след като сте я регистрирали. Става на техния имейл адрес, който можете да намерите в сайта. Минете ли този срок ще трябва да я откажете, когато куриерът ви се обади. Ако не отворите пратката си това ще ви излезе безплатно и няма да трябва да доплащате нещо.
Ако пък сте отворили пратката, премерили сте дрехите и искате да върнете някой - таксата за доставка обратно е 4,90лв. За повече информация се свържете със сътрудниците на магазина. 
Също така ви съветвам да пишете внимателно и възможно най-кратко адреса си. Аз изписах целият адрес в полето и не знам как са изчезнали някои цифри, но там, където трябваше да е блока ми се изписа етажа. Затова ви съветвам да не посочвате апартаменти, етажи и т.н, защото после няма как да бъде сменен от сътрудниците им и ще трябва " да се обяснявате в любов" отново на куриера. 

Ако имате някакви въпроси ги оставете в коментарите. С удоволствие ще отговоря на тях, ако мога.

А сега към моята поръчка.

Първият артикул е тениска на хоризонтални райета. Много е мекичка, лека, но не прозира. Идеално се съчетава с много дрехи. 
Линк към артикула - http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0189734041.html

Следва пола тип камбана, която избрах точно към тениската. Отдавна искам такъв тип пола, а и се опитвам да спра постоянното носене на дънки. Много е мека, лека, не твърде къса, няма цип.
Линк към артикула - http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0189626001.html
Следващата ми покупна е тънък пролетен пуловер. Много е красив и весел. Материята му е лека, но не прозрачна. 
Линк към артикула - http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0266178004.html
И последното нещо, което си поръчах са черни дънки (напомнящи ми даже някак панталон). Не са много летни, защото плата ми се струва по-дебел. Много са меки, удобни, но за жалост всяка прашинка лепне по тях.. 
Линк към артикула - http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0143866002.html

Ето и как съчетавам новите си придобивки. Взех ги с такава цел да ги нося като за начало така.


Надявам се публикацията да е била полезна за вас.
Вие вече успяхте ли да пазарувате от онлайн магазина на марката? Споделете ми впечатленията си в коментарите.Until Next Time.

IffКоментари