Какво ново от Essence? // Нови продукти от марката Essence - РЕВЮ

Здравейте!

Днес реших да ви споделя мнението си за няколко нови продукти от Essence, които притежавам*. 
Първо започвам с два лака, които са от една нова колекция на марката - the gel.
Колекцията съдържа голямо разнообразие от цветове - 29 на брой (според сайта на марката). Лаковете имат гланцов (гел) завършек, за което не е нужно да използвате лампа. Четчицата им е широка, което позволява лесното нанасяне на продукта.

Ето и по-подробно за лаковете, които аз имам..
Първият лак, който притежавам е номер 04. Цветът е много интересен - повече нюд, но с много и различни бляскави частици. Смятам, че е по-подходящ за носене върху друг лак, тъй като не е така покривен. Придава нежност на маникюра.
Съхне доста бързо, а четчицата спомага за лесното му нанасяне.


Друг лак, който имам от колекцията е номер 25. Това е един прекрасен летен цвят и сигурно в следващите месеци ще го нося постоянно. Лакът съдържа ситни бляскави частици в сребрист и зелен цвят. Отново се нанася изключително лесно, съхне бързо и има страхотен гланцов завършек. 
Трайността и на двата лака е около 5-6 дни.Следващият нов продукт от марката, който притежавам е очна линия във форма на писец. Названието й е Easy 2 use и тук съм напълно съгласна! Рисува много тънки и прецизни линии. Преди казвах, че течната им очна линия е най-лесната за нанасяне, която съм ползвала, но сега смятам, че Easy 2 use я побеждава в това. Страхотна е за начинаещи в гримирането. 
Цветът е супер наситено черно. 
Също така издържа през целия ден. Имам ден, в който бях почти 12 часа с тази очна линия и тя остана непокътната. 
Като единствен минус ще посоча, че след около 2 седмици интензивна употреба връхчето й позасъхна и започна да рисува трудно.
* Продуктите ми бяха изпратени от PR, но мнението ми за тях е напълно откровено и безпристрастно. 


Until Next Time

Iff

Коментари