The Penguin is talking to me #01 // Just sex?

pic: tumblr

- Дали мислиш,  че трябва да спя с него? – попита тя и прехапа долната си устна
- А искаш ли го?
- Не знам. А има ли значение? Това не е ли просто секс?
Усмихнах се. „Просто секс“ си повторих на ум и заговорих:
- Не искам да те карам да правиш нещо по моята воля, но чуй какво ще ти кажа. Нищо в този живот не е просто, дори секса. Дори той не е толкова лесен и обикновен колкото ти се струва. Това е смесица между милиони изживявания, чувства и усещания в едно. Това е да чувстваш не само тялото, но и душата си слята с другия. Ако го правиш нека да е с някой, на когото вярваш, защото сексът е най-висшето доверие между двама души.  През годините той е изгубил смисъла си. Хората са забравили, че първо е доверието, а после секса. Откриват тялото си, а душата я оставят настрани. Губят смисъла на действието, премахвайки емоциите от него.  Превръщат акта в нещо първично,  в нещо така обикновено както ходенето до тоалетната – извършваш си човешка нужда и тръгваш, сякаш нищо не се е случило. 
- Значи трябва да чакам нещо специално ли? А ако не дойде?
- Дали да чакаш.. това е твое решение. Но всяко търпение е възнаградимо. Никоя дума не може да опише това, което получаваш след като си чакал правилният момент, правилният човек и правилното усещане. За едни значи много, за други нищо. Но пълноценно се живее живот и се вършат действия, които връщайки те назад във времето оставят само усмивка на лицето. А ако си объркан просто спри и се замисли – какво чувства душата ти?


От автора: Никой не може да ви каже как да живеете и какво да правите, но замисляйте се върху постъпките си и действайте с чувства.
Приказен ден~


Iff

Коментари