Маникюр на седмицата #01

Здравейте, скъпи читатели!

Започвам нова рубрика в блога - маникюр на седмицата, в която смятам да ви представям творенията си върху ноктите всяка седмица. Ще опитам да правя интересни неща, а ако е нещо едноцветно да ви обясня повече за използваният лак. 

Днешната седмица посвещавам на този маникюр на червени точки. Отдавна не бях правила нещо по-различно от едноцветно лакиране и явно съм се разучила. Все пак се получи добре.

Първа е основата за лак. Тук използвах Nail Expert на Miss Sporty 5in1. Бързо изсъхва, изглажда повърхността и според производителя трябва да има заздравяващ и подхранващ ефект.

След това пристъпвам към червеният лак. Използвам специално приспособление за правене на точици, което си купих от Елитис за около 2 лв, но вие можете да го замените с молив или химикалка. Избрах този лак най-вече, защото е един от най-бързо съхнещите ми и само един слой/точица има невероятна наситеност.
Лакът е на Rimmel London от серията им 60seconds, 318 Stand to Attention.
Следва още един слой от Nail Expert на Miss Sporty 5in1, който добавя блясък и прави маникюра завършен. По желание може да ползвате олио за кожички.

И това е завършеното творение.
Надявам се тази идея да ви е допаднала. Когато имам настроение обичам да си правя маникюри с точици и в следващите издания може да срещнете още такива творения.

Пожелавам ви хубав ден. Очаквайте нови изненади от мен скоро. 


Ифф

Коментари