Какво ще обсъждаме?

Както споменах в уводния си пост имам много интереси и още повече настроения. В един момент харесвам едно, в следващия момент се влюбвам в нещо друго. Но все пак интересите ми са до някъде постоянни. Обичам природата, музиката, модата, политиката, спорта и здравословното хранене, книгите, животните, да наблюдавам поведението на хората и да анализирам околната среда. Част от тези и други свои хобита и интереси бих искала да включа във вид на статии тук.

На този етап планирам статии на тема:


1. Здравословно хранене и начин на живот.

Обожавам да се храня здравословно, а от скоро и да спортувам. Вегетарианка съм и искам да споделя мнението си по тази тема. Ще събера всички свои любими рецепти, тренировки и режими, превръщайки ги в статия, която се надявам да ви заинтригува.


2. Мода, козметика, грим и всичко подобно


Не по-малко обичам и тези "момичешки неща". В няколко статии мисля да споделя мнение за обичаните и омразните ми продукти, за стиловете ми на обличане и т.н.3. Снимки, снимки, снимки

Фотографията е едно от другите ми хобита. Вярно е, че нямам професионален фотоапарат, но вярвам, че това, което творя е наистина добро! Все пак дори и с най-професионалната техника нищо не може да направиш, ако си некадърен и нямаш творчески усет.


4. Музика, книги и филми

Бих искала да споделя с няколко статии за любимата си музика. Тя е доста разнообразна и я слушам в зависимост от това какво е настроението ми. Същото важи и за филмите и книгите. Обичам да си правя филмови маратони или да прекарвам часове, гледайки сериали. Не по-малко и обичам да чета. Не съм от най-запалените читатели, но все пак предпочитам от време на време да си почивам с книга в ръка.


5. И какво ли още не!

Теми много, а идеи в главата ми още повече! Обичам политиката, все пак уча това в университета, психологията, философията и още много много неща. Бих искала и за тях да създам някоя друга статийка, но времето ще покаже какво от целите си ще изпълня и какво не.


Пожелавам си постоянство и борба с вечният мой враг - МЪРЗЕЛЪТ!


Предварително се извинявам за правописни грешки. Не смятам, че съм неграмотна, просто съм уникално разсеяна и от бързане даже не прочитам някои неща, което води до евентуални мои издънки. Простете ми и ако намерите някоя грешка чакам в коментарите да ме поправите! Приемам и всякаква друга критика, все пак се стремим към съвършенство!


Приятна вечер от мен и само положителни емоции! Иф

Коментари